The Family Assistant
Recruitment & Training agency
More information
Find a family assistant
More information
Becoming a family assistant
More information
TFA master
classes
More information
Previous
Next

THE FAMILY ASSISTANT

recruitment & training agency

Through our experience we know how valuable it is to have a family assistant to support you with your busy family life.
The family assistant is the stable factor within your family who can support you with all types of events that come your way. She has a passion for working with children, is proactive and has strong organisational talents.

Ons professionele team werft, selecteert en leidt familie assistentes op om daarna, samen met u, te bepalen wie het best binnen uw gezin past. Wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij het enige bureau in Nederland zijn dat zich heeft gespecialiseerd in het vak  “familie assistent”.

Wij werken met  geschoolde professionals en coachen de familie assistentes tijdens hun loopbaan bij de families. Discretie, anticiperen en ontzorgen op een persoonlijke wijze zijn onze kernwaarden. 

Het uiteindelijke doel is om een stressvrije omgeving te creëren, waarin het gezin zich geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse gang van zaken.

“Als familie assistent staan je voelsprieten constant gericht op de familie. Niet één, maar altijd twee stappen vooruit denken en handelen. Dat maakt dat grote verschil.”
The Family Assistant
Naomi Plijnaar
Founder - The Family Assistant