Zoek je een Nanny aan huis? 3 tips waar je op moet letten

Zoek je een Nanny aan huis? 3 tips waar je op moet letten

Op zoek naar een betrouwbare Nanny aan huis? Wij weten als geen ander hoe lang en ingewikkeld deze zoektocht kan zijn. Want je komt als ouder voor een hoop keuzes te staan. Ga ik voor een Nanny uit het buitenland of kies ik liever voor een Nederlands sprekende Nanny, misschien wel uit dezelfde wijk in Amsterdam? Kies ik voor een Nanny bureau of ga ik in mijn eigen netwerk op zoek? Wij helpen je op weg met 3 belangrijke punten waar je op moet letten in de zoektocht naar een Nanny.

1.  Heeft de Nanny de juiste ervaring en referenties?

Je wil als ouders 100% zeker weten dat je kroost in goede handen is bij de Nanny. Daarom wil je absoluut gaan voor een zorgvuldig gescreende Nanny. Nannies die werken via The Family Assistant zijn uitgebreid gescreend, pedagogisch onderlegd en in het bezit van een passend diploma. Ze hebben ruime ervaring met het werken met kinderen en zorgen voor een vertrouwde omgeving voor jouw gezin.

2.  Krijgt de Nanny begeleiding tijdens haar werk?

Je wil dat de kinderen zich thuis voelen bij de Nanny, maar andersom wil je ook dat de Nanny zich helemaal thuis voelt bij het gezin en dat ze heel veel plezier heeft in haar werk.

Onze Nannies worden eerst door ons opgeleid en vervolgens in haar werk begeleid en gecoacht. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit en bevorderen we een duurzame samenwerking. Wij staan altijd voor jullie gezin en jullie Nanny klaar.

Nieuwsgierig naar hoe we jullie gezin kunnen helpen aan de leukste, liefste, meest zorgzame Nanny? Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

3.  Persoonlijkheid, vertrouwen en ‘een goed gevoel’

Misschien een open deur, maar wel ontzettend belangrijk. Is er een klik met de Nanny, jullie als ouders en de kinderen? Voelt het vertrouwd? Laat je je kids met een fijn gevoel achter? Bij The Family Assistant doen we er alles aan om de perfecte match te vinden. En dat lukt altijd! We hebben een uitgebreide intake waarin we jullie wensen bespreken, vervolgens gaan we voor jullie op zoek en stellen we meerdere passende Nannies aan jullie voor. Na een meeloopmoment, waarin de Nanny meedraait in jullie gezin, evalueren we hoe de mogelijke samenwerking voelt. Goed? Dan regelen we als een speer de arbeidsvoorwaarden, het contract en kan de Nanny snel aan de slag! Lees hier meer over onze werkwijze bij het zoeken naar een geschikte Nanny voor jullie gezin.

Meer weten over een Nederlandse Nanny aan huis?

We komen heel graag met jullie gezin in contact. Wij hebben een bestand met uitvoerig gescreende dames die binnen 2 maanden kunnen starten! De perfecte match is voor ons essentieel voor een fijne en langdurige samenwerking. We plannen graag een intakegesprek om op jullie wensen in te spelen.

Neem hier contact met ons op