Nanny worden via The Family Assistant

Heb jij een passie voor het zorgen voor kinderen? Maar wil je niet (meer) op een kinderopvang werken? Als Nanny via TFA werk je voor één gezin. Een baan als Nanny biedt de unieke kans om dagelijks betrokken te zijn bij de ontwikkeling en begeleiding van de kinderen, terwijl je ook een ondersteunende rol op je neemt voor drukbezette ouders.

Lees hier alles wat je moet weten over Nanny worden via TFA, van de benodigde eigenschappen van een Nanny tot het vinden van de perfecte match met een gezin.

nanny worden

Wat zijn de eigenschappen van een Nanny?

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan is een baan als Nanny echt iets voor jou! 

  • Je hebt een passie voor werken met kinderen en vindt hierin de uitdaging om ze te begeleiden in hun opgroeien.
  • Je zoekt diepgang in je werk en hebt de behoefte om je te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
  • Je bent in het bezit van een kindgerelateerd diploma, zoals pedagogisch medewerker, verpleegkundige, onderwijsassistent of de PABO.
  • Je bent creatief en ruimdenkend. Je zit vol ideeën en bedenkt uitdagende activiteiten die de ontwikkeling van de kinderen stimuleert. 
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je speelt in op de wensen van de familie en voert deze uit, je hebt hierin een flexibele werkhouding.
  • Je bent een rolmodel. Je bent representatief en het visitekaartje van de familie. Je beheerst goede omgangsvormen.
  • Je bent proactief door voor te sorteren op de situatie en kan goed schakelen.
  • Je bent respectvol en gaat discreet om met de informatie die aan jou toevertrouwd wordt door de familie.

Wist je dat wij naast Nannies, ook Family Assistants opleiden en matchen? Lees hier het verschil tussen een Nanny en een Family Assistant en kijk welke baan het beste bij jou past.

Hoe zien de arbeidsvoorwaarden van een Nanny via TFA eruit?

Een Nanny is in dienst op basis van een volwaardig contract in loondienst bij een familie. Dit is uniek, want veel Nannies werken via de regeling dienstverlening aan huis. Als je in loondienst bent bij de werkgever ben je sociaal verzekerd en draagt de familie werkgeverslasten voor je af. Ook krijg je bijvoorbeeld doorbetaald als je ziek bent en heb je recht op vakantiedagen en vakantiegeld. Je krijgt een contract voor een vast aantal uren met een minimum van 30 uur per week. Dit maakt een baan als Nanny een unieke combinatie van vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheden. 

Wat is het salaris als ik Nanny word via TFA?

Het salaris van een Nanny ligt doorgaans hoger dan het gemiddelde in deze sector. Dit vergt flexibiliteit en toewijding aan één familie. Wij werken op particuliere basis, en de werkgever biedt jou een arbeidscontract aan. De salarisindicatie ligt tussen de €2.700 tot €5.000 per maand (op basis van opleidingsniveau en ervaring).

Opleiding en coaching tijdens je loopbaan als Nanny

Onze Nannies krijgen na een positief sollicitatiegesprek en na het screenen van de referenten, VOG, diploma’s en EHBO, toegang tot de TFA Academy. Hierin vind je verschillende modules met lessen over thema’s zoals de opvoeding, ontwikkeling van het kind, etiquette, ontzorgen en familie management. Ook geven we regelmatig (live) masterclasses, waarbij je kunt connecten met andere Nannies en ervaringen kunt uitwisselen. Zo zorgen wij ervoor dat jij vanaf dag één als een hoogwaardige professional van ons team aan de slag kunt. Daarnaast coachen en begeleiden we je altijd in je loopbaan.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure voor Nannies bij TFA eruit?

Omdat kwaliteit en betrouwbaarheid bij ons op nummer 1 staan, werken we met een vaste sollicitatieprocedure. Zo helpen we jou je ideale match te vinden. De sollicitatieprocedure voor Nannies ziet er zo uit:

Ben je enthousiast geworden?

 Neem dan contact met ons op via onderstaande button. We kijken ernaar uit je te leren kennen! 

nanny worden