Tijd voor jezelf!

Tijd voor jezelf!

In verschillende korte blogs zal ik uitleg geven waarom een Family Assistant een toegevoegde waarde is voor u en uw gezin! Wat ik veel in de praktijk tegenkom (bij de verschillende families waar wij bij betrokken zijn) is dat gezinnen, vaak met ambitieuze ouders behoefte hebben aan een Family Assistant.

Hierbij biedt TFA een uitkomst, de Family Assistant kunt u zien als een persoonlijke assistent van de ouders en/of de nanny. Doordat de Family Assistant ouders ondersteunt hebben zij meer tijd voor zichzelf, hun partner en de kinderen. Dit is van grote waarde voor het hele gezin.

De Family Assistant helpt ouders het huishouden te runnen en alles wat daarbij komt kijken, u kunt denken aan; het bestellen van boodschappen, verzorgen van een gezonde maaltijd, familieagenda beheer, opa en/of oma naar een afspraak brengen, vakanties organiseren en nog veel meer(!). Een Family Assistant werkt voor één gezin, meestal tussen de 30 en 40 uur. Ze is getraind om het complete huishouden te managen. Doordat de Family Assistant continu wordt gecoacht en opgeleid blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Kortom een Family Assistant is DE ontlastende factor voor het hele gezin!In de volgende blog ga ik graag dieper in op het onderwerp organiseren.

 

Lieve groet!

Naomi Plijnaar – Founder The Family Assistant