Family Assistants zijn enorm in opkomst! Wat maakt dit beroep zo populair?

Family Assistants zijn enorm in opkomst! Wat maakt dit beroep zo populair?

Vanuit het perspectief van een gezin:

Als gezin bestaande uit twee ouders met een drukke carrière en meerdere kinderen herken je het ongetwijfeld: het continu aan staan, rennen en vliegen, werk en privé proberen in balans te houden, te weinig tijd voor jezelf, soms ook minder aandacht voor je kids dan je zou willen. Kortom: véél ballen hoog te houden. Want ja, je wil ook nog aandacht besteden aan je sociale leven en af en toe iets voor jezelf doen. Sporten bijvoorbeeld. HOE dan? Vraag je je vaak af.

Ondertussen zijn de wachtlijsten op de kinderopvang en de BSO lang en past deze vorm van opvang net niet helemaal bij jullie wensen. Want soms moet je vlak voor etenstijd toch nog die ene meeting doen. En loop je voor je gevoel met alles achter de feiten aan. Of de kinderopvang belt dat je kindje niet helemaal fit is. Hoe fijn als er dan iemand thuis is die de boel draaiende houdt?

Vanuit het perspectief van de Family Assistant:

Je bent gek op kinderen, een kei in organiseren en houdt wel van wat diepgang en uitdaging in je werk. Misschien heb je in de kinderopvang gewerkt of als PA op een kantoor. Je mist verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Het écht van betekenis zijn. Een band opbouwen met de mensen die je werkt. Je wil wel de reuring van een gezin, maar niet de chaos van een groep gillende peuters op de opvang. Of wel het organiseren van het dagelijkse leven en mooie reisjes, maar niet iedere dag 10 mensen aan je bureau die iets van je willen .

Je wil je ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op organisatorisch gebied. Een langdurige samenwerking aangaan, waarin je veel verschillende taken mag doen. Dan is de rol Family Assistant je op het lijf geschreven.

TFA matcht de beste Nannies en Family Assistants aan de leukste gezinnen!

Dus ouders: herkennen jullie je in bovenstaande beschrijving? Neem dan eens contact met ons op. We helpen jullie heel graag met het vinden van de perfecte match.

En dames die zich herkennen in de beschrijving van Family Assistant: we hebben ontzettend toffe vacatures openstaan. Solliciteer direct via de website of stuur ons een berichtje. We beantwoorden je vragen graag!