Family Assistant worden? 5 redenen waarom je deze baan wil!

Family Assistant worden? 5 redenen waarom je deze baan wil!

Het beroep Family Assistant wordt steeds populairder. En wij snappen wel waarom. Wij vinden de rol van Family Assistant misschien wel de leukste baan die er bestaat. Van het ondersteunen van gezinnen tot het organiseren van het dagelijkse leven, het werk van een Family Assistant gaat veel verder dan verzorgen en huishoudelijke taken. Hieronder 5 redenen waarom deze baan fantastisch is!

 1. Als Family Assistant heb je een veelzijdig takenpakket
  Een van de leukste aspecten van het werken als Family Assistant vinden wij de diversiteit aan taken. Van het managen van de agenda van het gezin tot het coördineren van huishoudelijke taken en het assisteren bij de opvoeding van de kinderen, als Family Assistant is elke dag anders. Deze veelzijdigheid houdt het werk leuk en biedt een constante stroom van nieuwe uitdagingen. Never a dull moment!
 1. Een Family Assistant bouwt een unieke band op met een gezin
  Als Family Assistant speel je een cruciale rol in het dagelijks leven van het gezin. Het opbouwen van een hechte band met het gezin is niet alleen belangrijk voor de uitvoering van je taken, maar creëert ook een fijne vertrouwensrelatie. Door deel uit te maken van het dagelijks leven van een gezin, kun je echt verschil maken in hun welzijn en groei. Dit geeft enorm veel voldoening.
 1. Als Family Assistant is er veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  Een baan als Family Assistant biedt veel ruimte voor zowel professionele als persoonlijke groei. Je ontwikkelt je in organisatorische en communicatieve vaardigheden en werkt soms ook mee in de onderneming van een van de ouders. Als je Family Assistant bent via TFA krijg je toegang tot de TFA Academy. Hierin kun je allerlei modules volgen om je te ontwikkelen in de rol van Family Assistant. We zoomen in op o.a. etiquette, ontzorgen en familiemanagement en zorgen ervoor dat jij vanaf dag één als een hoogwaardige professional van ons team aan de slag kunt. Daarnaast begeleiden we je altijd in je loopbaan en coachen we naar behoefte.
 1. Een Family Assistant heeft veel verantwoordelijkheid
  We horen vaak dat onze Family Assistants het fijn vinden dat ze zoveel verantwoordelijkheid hebben in hun baan. Van het managen van belangrijke huishoudelijke taken tot het zorgvuldig plannen van gezinsactiviteiten, je bent de spil die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Deze verantwoordelijkheid maakt deze baan heel zelfstandig en helpt je je organisatorische vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Iets waar je de rest van je leven profijt van hebt!
 1. Als Family Assistant krijg je veel waardering en erkenning
  Het werk van een Family Assistant wordt vaak enorm gewaardeerd en erkend door het gezin. Je ontzorgt een gezin echt op alle gebieden. Deze erkenning geeft je een gevoel van voldoening en motivatie, waardoor je met plezier naar je werk gaat. We horen vaak dat de kinderen helemaal weg zijn van hun Family Assistant. De sterke band die je met ze opbouwt is echt heel bijzonder.

Family Assistants gezocht!

Heb jij een passie voor het werken met kinderen, het runnen van een gezin en ben jij een kei in organiseren? Wil je diepgang en uitdaging in je werk? Dan is een baan als Family Assistant echt iets voor jou. We hebben weer hele toffe vacatures online staan. We zien je aanmelding of berichtje heel graag tegemoet.