Een Family Assistant van TFA: altijd in the lead!

Een Family Assistant van TFA: altijd in the lead!

Families kiezen niet zomaar voor een Family Assistant (FA) van TFA. Ze doen dit omdat ze alleen het beste willen voor hun gezin. Met de beste kwalificaties en de meest positieve, proactieve houding ondersteunt zij het gezin. Ze ontzorgt en anticipeert, en dit in volledige discretie. Niet toevallig zijn dit ook de kernwaarden van TFA. Maar wat kun je van een FA verwachten?

Vaak is geen dag hetzelfde in de families waar een Family Assistant werkt. Dat komt goed uit want al onze FA’s hebben ruime ervaring met het organiseren en runnen van een gezin en alles daaromheen! 

Geen opdracht is vreemd voor onze Family Assistants. Hieronder wat voorbeelden van wat zij doen en kunnen!

Agendabeheer is vaak een rode draad door het werk van een Family Assistant. Afspraken worden gepland en planningen worden nageleefd. Is er een kind jarig? Voor de organisatie van een kinderfeestje draait ze haar hand niet om. Moet er iemand binnen het gezin naar dansles of voetbaltraining? Geen probleem; de benodigde spullen liggen van te voren klaar en iedereen is op tijd op de plaats van bestemming. En zijn er nieuwe kleren nodig? Die zijn de dag ervoor waarschijnlijk al geleverd. Een FA denkt altijd vooruit!

Een Family Assistant heeft de coördinerende rol binnen het gezin. Dit betekent dat ander intern of extern personeel aangestuurd wordt, en waar nodig werkt ze vanzelfsprekend mee. Ze zorgt voor een georganiseerd huishouden en rust voor iedereen.

Maar een Family Assistant van TFA doet nog veel meer. Interesse in de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!