Hoe creëert TFA de perfecte match?

Hoe creëert TFA de perfecte match?

Stel: je hebt de knoop doorgehakt en je wil graag gebruik gaan maken van een Nanny of een Family Assistant. Maar hoe pak je zoiets aan? Wie past er goed bij jouw gezin en wat kan ze voor jou betekenen? Bij The Family Assistant hebben we hier een uitgebreid stappenplan voor. Samen vinden we de perfecte match!

De eerste kennismaking is vaak telefonisch. Tijdens dit gesprek bekijken we samen wat TFA voor jou kan betekenen. Je kunt al je vragen stellen en wij zullen dit ook doen. Na het telefoongesprek sturen we per mail meer informatie toe.

Tijdens een persoonlijk intakegesprek gaan we dieper in op de behoeftes en wensen. We maken een zo compleet mogelijk profiel wat we vergelijken met de beschikbare kandidates in ons bestand. In overleg met hen sturen we hun CV’s naar je toe, die we samen doornemen.

Je geeft bij ons aan welke kandidates je graag wilt ontmoeten. TFA plant interviews in, op een door jou voorgestelde tijd, plaats en datum. Na de interviews nemen wij contact op en horen we graag welke kandidates de beste indruk hebben achtergelaten.

Het meeloopmoment is de volgende, belangrijke stap in het proces. Een Nanny of Family Assistant staat dicht bij het privéleven van haar werkgever, een goede klik is daarom essentieel. Tijdens dit meeloopmoment wordt het pas echt duidelijk of er een klik is: met de ouders, maar ook met de kinderen! In het derde gesprek of na het meeloopmoment kunnen de arbeidsvoorwaarden met de kandidate worden besproken.

Is de perfecte Nanny of Family Assistant gevonden? Zo ja, dan kun je haar een arbeidsovereenkomst aanbieden. Uiteraard kan TFA assisteren met het opstellen hiervan, en adviseren over zaken die van belang zijn voor jou als werkgever.

Twee weken na het ingaan van het contract nemen we contact op met jou en met de Nanny of Family Assistant voor een evaluatiemoment, en of er informatie of extra ondersteuning gewenst is. Dit doen we nogmaals na 6 weken, 4 maanden en 10 maanden. Uiteraard kan er altijd tussentijds contact worden opgenomen met ons!