WAT DOET EEN NANNY?

Een Nanny van TFA werkt voor één familie. Zij neemt de verzorgende en opvoedkundige taken op zich tijdens de afwezigheid van de ouder(s). 

De organisatorische en licht huishoudelijke taken lopen door tijdens uw afwezigheid. Hierdoor heeft u na een drukke werkdag alle tijd voor de kinderen. 

Nannies die werken via TFA zijn zorgvuldig gescreend,  pedagogisch onderlegd en in het bezit van een gerelateerd diploma. Ze hebben ruime ervaring in het werken met kinderen en zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin de kinderen opgroeien. Hierdoor kunnen kinderen zich op zijn/haar eigen tempo en niveau ontwikkelen.

De Nanny is een perfecte ondersteuning voor uw gezin!

Wij vinden het belangrijk dat onze Nannies de mogelijkheid krijgen zichzelf te ontwikkelen. Het volgen van onze masterclasses maakt dat ze vanaf dag één hoge kwaliteit service bieden. Daarbij blijven wij de Nannies coachen en begeleiden waar nodig. 

TFA werkt internationaal. In Nederland zijn wij onder andere werkzaam in Amsterdam, ’t Gooi, Utrecht, Rotterdam, Heemstede en Bloemendaal. In België zijn wij werkzaam in Brasschaat, Sint-Martens-Latem en Antwerpen. Maar ook voor in Ibiza en Marbella kunt u terecht bij ons voor een Nanny.

WERKZAAMHEDEN VAN EEN NANNY ZIJN: