FAMILY ASSISTANT WORDEN VIA TFA

Een baan als Family Assistant biedt de unieke kans om dagelijks intensief betrokken te zijn bij een gezin. Je krijgt volop de ruimte om al je kwaliteiten en aandacht bij één familie te ontwikkelen.

Een Family Assistant is in dienst op basis van een volwaardig contract in loondienst bij een familie, de werkgever, hierin ben je sociaal verzekerd en draagt de familie werkgeverslasten voor je af. Deze baan varieert tussen de 32 en 40 uur per week en biedt een unieke combinatie van vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheden.

Het salaris van een Family Assistant ligt doorgaans hoger dan het gemiddelde salaris in deze sector. Dit vergt flexibiliteit en toewijding aan één familie. Wij werken op particuliere basis, en de werkgever biedt jou een arbeidscontract aan.

Wij leiden ieder jaar een groeiend aantal kandidaten op tijdens onze masterclasses. Hierin staat de professionaliteit en kwaliteit die je gaat bieden centraal. We zoomen in op o.a. etiquette, ontzorgen en familiemanagement en zorgen ervoor dat jij vanaf dag één als een hoogwaardige professional van ons team aan de slag kunt. Daarnaast begeleiden we je altijd in je loopbaan en coachen we naar behoefte.