Van ambitie naar The Family Assistant

Mijn ambitie om te ondernemen is er met de paplepel in gegoten, het begon allemaal in ons familiebedrijf (Hotel Mitland). Daar mocht ik starten in de spoelkeuken, pindasaus bakjes afwassen, op 14-jarige leeftijd. Klagen had geen enkele zin, mijn vader zei dan altijd: “De enige manier om te leren en te groeien is, op de onderste tree beginnen”. Al snel kwam ik erachter dat horeca niets voor mij was maar mijn interesse in dienstverlening en het hebben van een eigen bedrijf des te meer. Dit is de drijfveer die mij nog steeds elke dag energie geeft en die mij blij maakt. 

Het maakt mij oprecht gelukkig om te ondernemen en op die manier ook mijn steentje aan het gezin bij te dragen. Voor mij voelt het harde werken niet als werken, misschien wel omdat ik er zoveel plezier in heb en het liefst niets anders doe. Het ondernemen geeft mij de vrijheid die ik zoek en nodig heb om het maximale uit mezelf te halen. Natuurlijk helpt de ondersteuning vanuit het gezin mij enorm, deze bijzondere en mooie work life balance gun ik iedereen. Dit is dan ook een van de drijfveren van mijn bedrijf: The Family Assistant.

In februari 2020 startte ik The Family Assistant met als hoofddoel: Zoveel mogelijk ambitieuze vrouwen en mannen de mogelijkheid te geven om een carrière te combineren met een stressvrij ‘gezinsleven’. Een Family Assistant is iemand die zorgt dat jij je volledig kan focussen op je werk, terwijl thuis alles perfect doorloopt en na het werk meer kan genieten en quality-time hebt met het gezin.

Uit eigen ervaring, ondernemen en een gezin (3 zonen), weet ik wat er allemaal komt kijken bij het hebben van een carrière en een gezinsleven. Beide verdienen mijn maximale aandacht maar dat is niet altijd even makkelijk. Dit is waarom een Family Assistant* of Nanny zo belangrijk en fijn is en hoe de ideale balans voor het gehele gezin te realiseren is. Kortom: De sleutel tot een stressvrij gezinsleven en mooie carrière!

*Family Assistant ook wel genoemd: House Manager of Family Manager