The Family Assistant bestaat drie jaar! Één groot nadeel: Mijn drie zonen weten niet meer hoe ik eruit zie.

The Family Assistant bestaat drie jaar! Één groot nadeel: Mijn drie zonen weten niet meer hoe ik eruit zie.

The Family Assistant bestaat drie jaar!

Één groot nadeel: Mijn drie zonen weten niet meer hoe ik eruit zie.

Het was gelijk een vliegende start. Ondanks dat corona net uitbrak, wat even slikken was voor iedereen…. want wie had deze nou ingecalculeerd? Maar óók een extra drive om juist nu in die lastige tijd families te ondersteunen met één van onze fantastische professionals. De doorzetters, de alleskunners, echt van onschatbare waarde. 

Wat voor mij persoonlijk startte als een droom; kapitein op mijn eigen schip zijn en vooral op een bepaalde manier ondernemen en met mensen omgaan die aansluiten bij mijn gevoel. Een warm professioneel bad.  Natuurlijk met een enorme drive om er een succes van te maken! Het doel: zoveel mogelijk families een stressvrij (gezins)leven geven in combinatie met een carrière. Want oooh lieve mensen wat ben ik daar toch van; het is zó tof om zelf ook een carrière te hebben naast een prachtig gezin. Echt haalbaar, als je je leven zo inricht dat je ook af en toe lucht hebt. Weekje met vriendinnen naar ibiza, lekker sporten en vooral doen waar jij zelf héél happy van wordt.

Met 60 uur werken per week en ons gezin runnen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om alles thuis op rolletjes te hebben lopen. Hoe waardevol het is om een stabiele factor te hebben die de behoeftes van je gezin aanvoelt en daar naar handelt. (alle credits naar mijn mums, man en iedereen die ons ondersteunt).

Zelf ben ik een veel leuker en energieker persoon als ik fulltime mag werken aan iets gaafs. Het geeft me energie, het laat m’n hersenen kraken en geeft steeds nieuwe uitdagingen. Óók uitdagingen die ik voorheen door mijn onzekerheid (ja mensen geloof het… ik ben ook wel eens onzeker), liever uit de weg ging. Dit kan natuurlijk niet als je onderneemt dus moest ik ze wel aangaan. Inmiddels is het een sport geworden en ga ik ze niet meer uit de weg, maar er vol in. Dan maar vallen! Just do it. And if you’re scared? Then just do it scared!

Één groot nadeel van dit bedrijf runnen: Mijn drie zonen weten niet meer hoe ik eruit zie. 

Geintje!

Door mijn werk ben ik echt een veel leukere moeder. En mijn boys? Die komen echt niks tekort. Ze hebben tenslotte ook een vader (die minstens net zo goed en net een tikkeltje anders ons gezin mee runt). In de weekenden ben ik er met volle focus, sta ik aan de zijlijn van het voetbal, zit ik in bad met de jongste met 5 bad bommen en eten we kaasstengels, pizza en alles door elkaar op de bank.

Ik denk dat het hem daar in zit; niet maar met één been aanwezig zijn omdat het andere deel van mijn hersenhelft bij het huishouden ligt. Wat als dit niet goed geregeld is? Of er organisatorisch nog van alles moet gebeuren? Dan heb je de focus niet en voelt het allemaal nét niet. Ken je dat gevoel dat je je overal maar 70 % voor kan inzetten? Precies dat vertik ik. Een hele bewuste keuze om op alles wat ik doe echt de focus te hebben. Dat betekent dat dingen die minder belangrijk zijn of waar ik minder energie van krijg, zo hoppa, overboord gegooid worden. Er moet tenslotte ergens geschipperd worden mensen. Je kan simpelweg niet overal pieken. 

Is het vallen en opstaan? Constant! Want ondernemen is ook gewoon keihard werken, onderuit gaan, teleurstellingen verwerken en af en toe veel geld verliezen. Omdat je niet de juiste keuzes maakt maar ook tranen en nachten malen.  

Afgelopen drie jaar zijn omgevlogen. Wat een leerschool! En wat een gaaf team hebben we gecreëerd. Alle Nannies en Family Assistants, dank voor jullie onuitputtende inzet voor alle families! Ga zo door! And never forget the details! Mega dankbaar en trots dat iedereen zo betrokken is. We hopen in het nieuwe jaar met dezelfde passie, persoonlijke touch en de hoogste service door te gaan. Ennnn met heel veel bad bommen, pizza’s, ongelimiteerd aantal knuffels en eindeloos lachen en dansen met elkaar.