The Family Assistant Masterclass

TFA MASTERCLASSES

Ontwikkelen met onze masterclasses

Tijdens de masterclass van TFA gaan we samen bekijken waar jouw leerdoelen liggen. De startup masterclass doorlopen wij klassikaal op de hiervoor vastgestelde dagen. Deze dagen worden 4 keer per jaar georganiseerd, zowel in Nederland als in België. 

De masterclass is een dagvullend programma waarin we dieper ingaan op het solliciteren en meelopen bij een familie, werkzaamheden die komen kijken bij het vak Family Assistant en de daarbij horende discretie. Gedurende deze dag  geven docenten les in de volgende onderwerpen: hosting, mindset, etiquette, identiteit en stijl. 

Aan de hand van casussen wordt getoetst waar jouw kwaliteiten liggen en welke leerdoelen jij hebt.

Voordat je start bij een familie, dien jij de start up masterclass met een positief resultaat doorlopen en afgerond te hebben.

Om professionaliteit te waarborgen en up to date te blijven omtrent de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, bieden wij onze Family Assistants verdiepings masterclasses aan. We verdiepen ons in onderwerpen etiquette, omgangsvormen, beveiliging offline en online, agendabeheer, pedagogiek en communicatie.