ONZE WERKWIJZE

Een familie assistent / nanny staat dicht bij uw privé leven, een goede klik is daarom essentieel. Wij begeleiden u door iedere stap in het proces van het vinden van de juiste familie assistent.

Zo maken we graag een persoonlijke afspraak, om uw wensen rondom de familie assistent / nanny in kaart te brengen en onze mogelijkheden met u te bespreken. Gedurende het selectieproces hebben we geregeld contact met u. Wij kijken naar de behoefte van u en uw gezin en spelen hier op in.

Door onderstaande stappen te doorlopen, heeft u binnen een korte periode een professionele familie assistent / nanny.

Stappen van onze werkwijze:

Tijdens een telefonisch gesprek bekijken wij met u wat we voor u kunnen betekenen, hierin kunt u uw vragen stellen en samen kunnen we kijken of een familie assistent een gepaste oplossing kan zijn.

Indien uw interesse heeft sturen wij vrijblijvend per e-mail onze werkwijze, informatie en algemene voorwaarden toe.

TFA plant met u op een voor u gepast moment een intakegesprek in. Hierin bespreken wij samen uw behoeftes en wensen. Hierdoor kunnen wij gericht zoeken naar de juiste kandidaat voor uw gezin

Na de bevestiging van de zoekopdracht starten wij door in ons bestand een aantal geschikte kandidates te benaderen. In overleg met hen sturen wij per e-mail de cv’s naar u toe.

TFA neemt telefonisch met u de cv’s door. U selecteert welke kandidaten u aanspreken en persoonlijk wilt ontmoeten. Na de terugkoppeling hiervan gaan we verder het proces in.

TFA plant de interviews in met de geselecteerde kandidaten. Op een door u voorgestelde plaats, tijd en datum. U kunt zelf bepalen hoe u deze interviews invult, bij behoefte geven wij u hierover advies.

Na de interviews nemen wij contact met u op om te evalueren, u geeft aan met welke kandidate(s) u verder wilt in het proces.

Wij plannen voor u met één of meerdere geselecteerde kandidate(s) een meeloopmoment in. Dit is het moment waarin u kunt kijken of de samenwerking prettig verloopt, de klik er is en tevens is dit  een goed moment voor de kinderen om de potentiele familie assistent / nanny te ontmoeten. Mocht u twijfelen en niet overtuigd zijn zoeken wij voor u opnieuw een geschikte kandidate. Heeft u de klik met één van de familie assistentes / nannies dan zetten we het proces voort.

Na het wederzijds besluit om verder te gaan met een kandidaat zullen wij een salarisindicatie geven. U kunt in een derde gesprek of na het meeloopmoment de arbeidsvoorwaarden samen met de familie assistent / nanny bespreken.

Zodra u het eens bent geworden en de samenwerking aan gaat biedt u de familie assistent / nanny een arbeidscontract aan. Wij helpen indien gewenst bij het opstellen hiervan. Tevens adviseren wij over zaken die voor u van belang zijn als werkgever.

Zodra het contract door beide partijen is getekend sturen wij de bemiddelingsfactuur. Mochten wij er niet in geslaagd zijn om een geschikte kandidaat voor u te vinden brengen wij niets in rekening. Indien de zoekopdracht stopt via TFA zullen wij uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons bestand.

Twee weken na start van het contract nemen wij contact met u en de familie assistent / nanny op. Wij coachen waar nodig. Na 6 weken, 4 maanden en na 10 maanden hebben wij nogmaals een evaluatie moment, dit kan op locatie, telefonisch of per e-mail. Tussendoor kan er altijd contact op worden genomen.

OF