Zoek je een Nanny in Amsterdam? TFA helpt je snel aan de perfecte match

Als ouder in Amsterdam kan het vinden van de juiste Nanny of Family Assistant een uitdagende taak zijn. Er is een groot tekort aan betrouwbare, ervaren en opgeleide Nannies en Family Assistants en daardoor is het niet altijd even makkelijk de juiste match te vinden. Gevolg? De Nanny of Family Assistant past toch niet goed bij het gezin en je bent een hoop geld, stress en gedoe verder om vervolgens opnieuw op zoek te gaan naar een oppas. Wij laten je zien wat de uitdagingen zijn en hoe het wél op een fijne manier kan. Want we gunnen iedereen de rust van een fijne Nanny of FA als ondersteuning van je drukke gezinsleven. 

nanny Amsterdam

In Amsterdam zijn veel Nannies, maar de kwaliteit is niet altijd goed

We zien vaak dat mensen zelf op zoek gaan naar een Nanny of Au Pair, bijvoorbeeld via via of in het buitenland. Met name Au Pairs die als zzp’er werken en zichzelf verhuren zijn niet altijd even goed opgeleid en missen een stukje begeleiding en coaching tijdens hun baan. Hierdoor is de kwaliteit die je van een Nanny verwacht minder goed en kan er frictie ontstaan. Ook heb je kans dat de Nanny de samenwerking snel weer beëindigt terwijl jij na lang zoeken juist een duurzame relatie wilde opbouwen.

Het screeningsproces zelf doen kost veel tijd

Als drukbezette ouder in Amsterdam wil je liever niet te lang wachten tot jouw Nanny of Family Assistant aan de slag kan. Als je ervoor kiest om zelf het volledige sollicitatie- en screeningsproces te doen kom je er vaak al snel achter dat dit enorm veel tijd kost. En omdat je hier geen ervaring mee hebt weet je niet altijd goed waar je op moet letten. Dit kan erin resulteren dat de match samenwerking toch niet helemaal blijkt te zijn wat je had verwacht. Bij The Family Assistant nemen we het volledige sollicitatieproces voor je uit handen. We werken uitsluitend met uitgebreid door ons gescreende Nannies en Family Assistants. 

TFA werkt met Nederlands sprekende of meertalige Nannies uit Amsterdam en omgeving

Je wilt iemand vinden die niet alleen liefdevol en zorgzaam is, maar ook goed past bij de unieke behoeften van jouw gezin. Wij halen geen Nannies uit het buitenland, maar werken met Nannies en Family Assistants uit je eigen stad of uit de directe omgeving. De Nannies kennen de stad en de Nederlandse cultuur en kunnen je kids begeleiden en opvoeden als verlengstuk van de ouders zelf. Ook spreken onze Nannies en Family Assistants meestal goed Engels, waardoor ze ook voor expats in Amsterdam een goede match kunnen zijn. 

Lees hier meer over TFA voor expats

Geen plek voor een inwonende Nanny?

De Nanny komt bij jou thuis op afgesproken tijden (bijvoorbeeld fulltime of voor 32 uur per week) en slaapt gewoon in haar eigen huis, tenzij jullie dit anders willen afspreken. Dit maakt het voor ouders in Amsterdam die in een appartement wonen haalbaar om een goede en fijne Nanny in te huren, zonder dat ze meteen een kamer moeten afstaan.

Benieuwd hoe TFA jou kan helpen aan de perfecte Nanny of Family Assistant in Amsterdam? Neem contact op via onderstaande button. We helpen je graag! 

nanny zoeken