NANNY WORDEN VIA TFA

Een baan als nanny biedt de unieke kans om dagelijks betrokken te zijn bij de ontwikkeling en begeleiding van kinderen. Je hebt hierin de tijd en ruimte en ervaart geen druk van bijvoorbeeld een grote groep kinderen zoals bij een kinderopvang. Je kan je richten op het individuele kind. 

Een Nanny is in dienst op basis van een volwaardig contract in loondienst bij een familie, de werkgever, hierin ben je sociaal verzekerd en draagt de familie werkgeverslasten voor je af. Deze baan varieert tussen de 32 en 40 uur per week en biedt een unieke combinatie van vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheden.

Het salaris van een Nanny ligt doorgaans hoger dan het gemiddelde salaris in deze sector. Dit vergt flexibiliteit en toewijding aan één familie. Wij werken op particuliere basis, en de werkgever biedt jou een arbeidscontract aan.

Wij leiden ieder jaar een groeiend aantal kandidaten op tijdens onze masterclasses. Hierin staat de professionaliteit en kwaliteit die je gaat bieden centraal. We zoomen in op o.a. de opvoeding, ontwikkeling van een kind, etiquette, ontzorgen en familie management. Zo zorgen wij ervoor dat jij vanaf dag één als een hoogwaardige professional van ons team aan de slag kunt. Daarnaast begeleiden we je altijd in je loopbaan en coachen we naar behoefte.