The Family Assistant
Recruitment & Training agency
Meer informatie
Family Assistant zoeken
Meer informatie
Nanny zoeken
Meer informatie
Family Assistant worden
Meer informatie
Nanny worden
Meer informatie
Previous slide
Next slide

THE FAMILY ASSISTANT

recruitment & training agency

Door onze ervaring weten wij hoe waardevol het is om een Family Assistant te hebben voor het intensieve gezinsleven in combinatie met een carrière op hoog niveau.
Zij is de stabiele factor binnen uw gezin en kan inspringen op elke situatie. Ze heeft een passie voor organiseren en is proactief.

Ons professionele team werft, selecteert en leidt Family Assistants op om daarna, samen met u, te bepalen wie het best binnen uw gezin past. Wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij het enige bureau in Nederland zijn dat zich heeft gespecialiseerd in het vak  “family assistant”.

Wij werken met  geschoolde professionals en coachen de Family Assistants tijdens hun loopbaan bij de families. Discretie, anticiperen en ontzorgen op een persoonlijke wijze zijn onze kernwaarden. 

Het doel is om een stressvrije omgeving te creëren, waarin de Family Assistant zorg draagt voor de dagelijkse gang van zaken.

“Als Family Assistant staan je voelsprieten constant gericht op de familie. Niet één, maar altijd twee stappen vooruit denken en handelen. Dat maakt dat grote verschil.”
Naomi Plijnaar
Founder - The Family Assistant